Cosetes dels socialistes

Veig dos articles al directe.cat :

La Sindicatura constata desenes d’irregularitats en la gestió dels mitjans de la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona es gasta diàriament 863 euros per mantenir el blog de Jordi Hereu

“El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona ha denunciat avui que el cost del manteniment del blog de l’alcalde barceloní, Jordi Hereu, és de 315.121,56 euros anuals, uns 863 euros diaris.”

logo_blogbcnAquest és el bloc en qüestió: http://www.blogbarcelona.cat

O sigui, que el bloc (en anglès blog) que s’autonomena “blog Barcelona diari compartit entre l’alcade i tu”, no és ni entre l’alcalde i tu, ni és un bloc.

Un bloc l’escriu una persona, o un grup de persones.

El que no fa és dir “el bloc d’en Jordi” i que l’escriguin 30 persones a sou.

Per a que ens fem una idea decenes d’empreses ofereixen blocs gratuïts, o en el cas de pagament Vilaweb ofereix a mesvilaweb.cat el servei de bloc per 12 € al mes (parlo de memòria).

l’hereu s’està gastant 315.121,56 euros anuals: 26.260 euros al mes, 863 € al dia, 36 € l’hora, 60 cèntims el minuts, o 1 cèntim d’euro per segon per mantenir un blog, que podria ser gratuït.

Què collons passa? A mi em fa pensar que algú roba o algú és imbècil, o bè algú està tan desesperat per fer-se popular que es dilapida els diners que ens roben via impostos.

O potser són totes les coses alhora: un imbècil desesperat per ser popular roba. O potser ens prenen a nosaltres per imbècils.

Jo he mirat aquest bloc i és una solemne porqueria, propaganda amb la cara de l’hereu per tot arreu. Aquí he generat un pdf, veureu la cara de l’hereu, com a mínim 5 vegades a la plana. Auto-bombo amb els diners públics a tot drap.

Això és el que penso que és el socialisme. Agafar els diners a la gent que els genera, i que sap molt bé com emprar-los, i malvaratar-los en interés del grup socialista i afins. Les justificacions imaginatives i les mentides venen després.

[17/06/2009 Actualització:

Directe.cat Els mitjans de la Diputació de Barcelona paguen impostos per beneficis inexistents ]

[18/06/2009 Actualització:

Directe.cat

Lavínia estafa Jordi Hereu, denuncia Quim Monzó

L’escriptor demana a l’alcalde barceloní que li pagui els 800 euros diaris que li factura Lavínia per actualitzar un blog que en realitat no és tal ]

[Actualització 19/06/2009

El silenci de la crosta socialista

Les informacions són extretes de l’informe de la Sindicatura de Comptes sobre la XAL, un informe que tot i ser públic ha estat silenciat per una bona part dels grans mitjans de comunicació, una mostra més de com exerceix el poder la direcció del PSC.

Les irregularitats són diverses: pagar impostos per beneficis inexistent -i no per una xifra petita- al declarar beneficis de més de 900.000 € quan la sindicatura certifica pèrdues de més de 5 MEUR, nomenaments que no han respectat el procediment administratiu, acords de milers d’euros sense publicitat, adjudicacions que han negat la pública concurrència, favoritismes a empreses com Lavínia -denunciats pel mateix Quim Monzó al seu article a La Vanguardia, en referència al brutal cost del bloc de l’alcalde Hereu- o el desorbitat contracte amb aquesta mateixa empresa per gestionar el digital de la Diputació de Barcelona ens haurien de fer reflexionar.

]

01/07/2009

El preu de la no-resignació

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

4.073 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

3 Responses to “Cosetes dels socialistes”

 1. oriolsbd ha dit:

  És una vergonya. Per sort, no sóc de Barcelona. Si no, em sentiria estafat.

  Per cert, em sembla que li oferiré al Jordi Hereu si vol que li remodeli el blog. Li cobraré la meitat del que paga actualment, i li funcionarà igual de bé. :-)

 2. Carles ha dit:

  Hahaha! Que bo!.
  L’has clavat Oriol!. ;-)

  No ho havia pensat jo això d’oferir cobrar-li la meitat.
  Ara que imagino que m’oferiria pagar-me el doble, perquè l’única explicació que li trobo és que hi ha comissions ocultes o bé l’empresa que fa el servei és d’algun parent o amic.
  – No, nO NOOOOOOOO, CarLESS NOOO m’ho FACis PEEERR la meITATTTTTT. FES-m’ho peLLL TRIIIIIIIPLE.

  Ara que cobrant això, si no ho eren segur que el proveïdor s’ha fet amic. ;-)

  Com pot ser tan narcicista?.

 3. […] 2009-06-16 cosetes dels socialistes […]