Incompetència o maldat? espanya enganya amb els resultats electorals. Volem observadors internacionals

No saben sumar, o estan robant eleccions.

No, no parlo de la iniquitat de l’il·legalització de partits al País Vasc que va deixar sense vot a entre 100.000 i 200.000 persones i va permetre a psoe + pp governar.

Parlo de les eleccions europees.

Iniciativa Internacionalista ha destapat un frau electoral o una gran incompetència.

Definició de frau segons la rae:

fraude.

(Del lat. fraus, fraudis).

1. m. Acción contraria a la verdad y a la rectitud, que perjudica a la persona contra quien se comete.

2. m. Acto tendente a eludir una disposición legal en perjuicio del Estado o de terceros.

3. m. Der. Delito que comete el encargado de vigilar la ejecución de contratos públicos, o de algunos privados, confabulándose con la representación de los intereses opuestos.

http://buscon.rae.es/draeI/SrvltConsulta?TIPO_BUS=3&LEMA=fraude

Resulta que al País Vasc els interventors van contar i registrar vots per al partit Iniciativa Internacionalista i que misteriosament van ser assignats a altres grups o contabilitzats com abstenció a les xifres publicades pel govern espanyol.

A indrets on sempre es votava independentista ningú va votar, segons els resultats publicats pel ministeri de l’interior español, que ara s’excusarien en un error informàtic.

Clar, que bé queda dir, quan t’enganyen en un frau, que ha estat un error informàtic.

T’estava robant la cartera, però ha estat un error informàtic. Les 10 multes que t’han arribat del pare de la teva xicota, que és guàrdia urbà i no t’aguanta, són fruit d’un error informàtic i no de prevaricació. Que els números del fòrum dels socialistes donessin beneficis quan hi havia hagut pèrdues també es debien a un error informàtics. Osti tu, quins figa flors d’informàtics que hi ha a Catalunya i a espanya!.

La manipulació de tve amb l’himne dels espanyols també va ser un error informàtic?. Ah! no! que diuen que va ser un error humà. A qui s’ha de culpar aquest cop, a qui fem fora tot  extenent-li un bon xec per a que estigui calladet i dissimular el que tothom pensa?.

La culpa és del gat sempre, oi?.

iniciativa_internacionalistaL’avui ens informa que “a Zumarraga, on els 219 vots comptabilitzats pels interventors d’II-SP han anat a parar a la llista del Moviment Social Republicà, candidatura que s’estrena a Guipúscoa amb un total de 267 vots.

També han arribat queixes d’altres punts de l’Estat. Galícia, Castelló i Màlaga asseguren que les dades de les actes i les del ministeri no concorden.”

Així, què pensem, que és un acte més tipus dictadura bananera o que han estat uns incompetents sense mala intenció?.

L’avui ho explica: Iniciativa Internacionalista denuncia una possible “tupinada” en les eleccions de diumenge.

També el diari Gara: II-SP pide colaboración para sacar a la luz las irregularidades en el escrutinio

Veure el comunicat de Iniciativa Internacionalista.

Vilaweb: La sospita de tupinada contra Iniciativa Internacionalista destapa un cúmul de despropòsits en el recompte dels vots de les europees

“El diari Gara publica que hi ha no pas menys de mil vuit-cents vots a tot el País Basc que els interventors d’II van comptar com a seus i, tanmateix, en l’escrutini oficial, fet pel ministeri espanyol d’Interior, han estat sumats a unes altres candidatures. Aquestes dades, segons Gara, han estat contrastades.”

També denuncia als Països Catalans el baix resultat independentista i vots en blanc i vot nul en una proporció mai vista. Explicita que persones denuncien que van votar a un partit independentista i que als resultats espanyols figura que ningú va votar per aquell partit al col·legi.

M’estranyava molt el baix resultat del partit Republicà Català. A les eleccions espanyoles van obtindre 40.000 vots al “senado” i 6.000 al “congreso”. Els només 800 i escaig de Barcelona em semblen moooooooooolt sospitosos.

Que vingui la ONU, que intervingui europa, volem observadors internacionals perquè ja en tenim els collons plens de la dictadura espanyola.

Demà es farà un recompte.

rubalcava ha dit “no es mi competencia, es de la Junta Electoral Central”.

Volem dimisions, i sobretot democràcia tal com l’entenen els països avançats i no tal com l’entèn (o malentèn) espanya.

10/06/2009 Directe.cat La traïció de De la Vega

27/07/2009 El meu dip

Recomptes electorals… made in spain

Vilawe:

El recompte oficial de les europees es fa mentre augmenten les queixes per irregularitats

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , , , ,

4.138 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

2 Responses to “Incompetència o maldat? espanya enganya amb els resultats electorals. Volem observadors internacionals”

  1. […] un referèndum democràtic d’Independència amb observadors internacionals (ja ens coneixem, reis de la tupinada), haurem pogut votar que és el que fan els països que no són dictadures […]