alejo vidal quadras i Catalunya a europa

Donat a les declaracions d’alejo vidal quadras dient que si Catalunya s’independitzés europa ens faria fora d’europa, cosa que és mentida perquè europa ja manifestà a propòsit d’Escòcia que si un estat membre es divideix en dos, totes dues parts seguirien a dins, doncs bé, donat aquestes declaracions he començat a pensar, i m’he imaginat perfectament Catalunya independitzada dins d’europa, i espanya fora d’europa, doncs no la voldrien per deficitària i improductiva.

Definitivament és Catalunya qui aporta diners a Europa.

Què faria spain sense nosaltres?.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

1.864 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.