A qui votar?

Molta gent es pregunta, i em pregunten a qui votar.

Coneixeu el partit Republicà Català?.

RC EUROPEES DIJOUS 21 from mireia arpa on Vimeo.

Aquí podeu veure la nota de premsa de la seva presentació a les europees.

A les darreres eleccions espanyoles, el 2007, a les que es presentaven amb el compromís de, si obtenien representació, anar a madrid a dir que marxem, que Catalunya s’en va de l’estat espanyol, i no tornar a posar-hi el peu, van obtenir:

6.600 vots per al “congreso”.

44.000 vots per al “senado”.

Veure la seva nota de premsa del 10 de Març de 2007.

 

Us pot interessar:

adeu_espanya-introbona

adeuespanya.cat

www.partitrepublicacatala.cat

 

Jo no parlo de vot útil. El vot a erc s’ha pogut considerar útil?. El vot a ciu?. El vot a icv dels detractors de la mat i contraris als trasvassaments?.

El que dic és que hi ha gent que diuen les coses clares, i que situen l’Independència com el principal i únic objectiu. Si els partits així obtenen representació, podran ser la palanca per tal que els partits més votats entrin en raó.

 

Si us agrada el seu ideari doneu-lo a conèixer ja que els mitjans estan marginant i mantenint en l’anonimat aquest partit Independentista.

rc_cat-capcal

Crec que ens podem independitzar al 2010, però ens hem de posar les piles.

Les forces polítiques independentistes (evidentment erc no és una força que poguem considerar actualment independentista, per molt que aprecio als/a les patriotes que des de sota treballen per a l’Independència i valgui a dir-ho l’apreci que sento cap a Oriol Junqueras a qui vaig trobar-me a Brussel·les: 10.000 a Brussel·les) han de rebre el nostre suport. L’Independència no vindrà sola. Ja sabem que espanya intentarà que fracassem, marginar-nos, enriure-se’n, per a poder seguir robant-nos i obligant-nos a sentir ho meravellós que és ser espanyol culturalment castellà.

Si tots ens engresquem, podem tenir una presència Parlamentària que ens permeti proclamar l’Independència. Depen de nosaltres.

 

Nota: Jo no tinc clar quin marge de maniobra poden tenir els representants votats pels Catalans a europa. No sé si els espanyols els silencien i els subordinen. No sé si presentant-se sols poden tenir veu. Però confio en aquests patriotes. I tinc el convenciment que faran el possible per a defensar el nostre Gran País.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.171 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.