Alegria pel Barça, per Catalunya i indignació pels espanyolistes

Tot Catalunya és un clam. Els Catalans estem feliços.

28soccer3_600

Foto de l’article del New York Times.

Celebrem les victòries i deplorem els qui ens maltracten cada dia i es volen aprofitar dels nostres èxits.

enquestaNo ens ha agradat que anés el borbó, ni montilla, ni hereu, ni zp, però hem disfrutat veient com molts jugadors del manchester li donaven la mà a Laporta i a ningú més, i la cara de babaus que els ha quedat.

Hem disfrutat sentint RAC1, i hem lamentat que les televisions de l’estat punxesin el partit del Barça en colonial (castellà).

Llegeixen que cesen a més gent a tve per la manipulació a la final de la copa del borbó.

Imagino que els pagaran bé, doncs és clar que complien ordres.

Segons directe.cat també hi han anat carme chachón i celestino corbacho, i alejo vidal-quadras.

 

 

 

cap-equip-espanyol-romaMolts Catalans han informat que el Barça no és un equip espanyol i que els Catalans volem l’Independència.

N’informa directe.cat

 

 

 

 

zaragoza-campanyaTambé llegeixo CiU i PP coincideixen a criticar la reunió de Zapatero amb Berlusconi tot i la campanya del PSC

Molt bo, doncs després de convertir l’eix de la campanya europea del psc, que “els malvats” del pòster que han creat la crisi no arribin al poder, el zapatero s’en va a dinar amb en berlusconi. Mmmm… que saborós que és el poder. Feu-me una foto, que no em durarà gaire el poder.

Llegeixo que el director general de Mediapro i màxim accionista de La Sexta, Jaume Roures, ha afirmat que el lloc de la llengua catalana al món de la televisió és a les cadenes públiques i que no en té a les televisions privades.

yes-we-cat-vatica-roma

Fotografia de l’article de directe.cat

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

1.979 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.