Vídeo: paròdia del mal Català de tv3

Aquí podeu trobar el vídeo.

logo-tele3-n63347741968_191
I aquí podeu accedir al bloc dels creadors:

http://lanostratelevisio.bloc.cat/

I aquí el seu grup de Facebook:

defensem la nostra televisió.

El cert és que des que el psoe té el control de Catalunya i de tv3 i Catalunya ràdio, l’ha espanyolitzat.

A part d’acomiadar a valuossíssims professionals en una persecució espanyolista sectària contra referents Catalans, la qualitat de lla llengua ha caigut a nivells esfereidors i s’ha polititzat completament.

crosta_cutBona prova d’això és que tv3 no va tenir cap problema a retransmetre en directe la vaga dels conductors d’autobusos de Barcelona, i la manifestació de “no a la guerra”, però no va oferir més de 20 segons d’imatges de la mifestació de l’1 de Desembre de 2007, amb més d’un milió de persones segons moltes fonts i va fer el mateix amb la manifestació de “10.000 a Brussel·les”.

Per veure una llista de mentides i malifetes del psoe segui l’enllaç: té estudis en saura?.

pistola-palestina_336Recordo com tv3 va ser batejada com tele-hamàs per la descarada manipulació partidista que feia de l’afer d’Israel. Es mostraven vistes parcials a l’estil tve-1 a la final Barça-Ath. de Bilbao però enlloc de donar a entendre que tothom sentia l’himne espanyol donaven a entendre que s’havia bombardejat tota gaza, i curiós, no es parlava dels més de 5.000 míssils llençats contra Israel.

Quan les pistoles són dels amics del saura, són performances i no maten.

Aquest vídeo d’e-notícies és força esclaridor.

Descarregar en format .FLV d’e-notícies

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , , , ,

3.354 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.