Google lloga unes cabres per a reduir el risc d’incendi

goatsGoogle no deixa de sorprendre’m.

Llegeixo al blog oficial de google, i no, no és una broma com ells mateixos afirmen, que han llogat unes cabres per tal de reduir el risc d’incendi de la gespa que creix als voltants de la seva seu a Mountain View, Califòrnia.

Sembla ser que llogar el servei del pastor, les cabres durant una setmana, i un gos que les vigila, els costa el mateix que llogar el servei amb màquines que contaminen l’aire (gasoil) i que són molt sorolloses.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.015 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.