Traductors de Català a altres llengues

Per a entendre el Català:

Click Click i quedarà traduït.

 

For understanding Catalan:

Click Click and translated it will be.

 

Para entender Català:

Clicko Clicko y quedará traducido.

 

http://traductor.gencat.cat/

Tradueix de i a Català a: Occità, Occità Aranès, Anglès, Alemany, francès, castellà. També tradueix URLs.

http://translate.google.cat

Tradueix de i a Català: albanès, alemany, anglès, àrab, búlgar, castellà,coreà, croat, danès, eslovac, eslovè, estonià, finès, francès, Gallec, grec, Hebreu, hindi, hongarès, indonesi, italià, japonès, letó, lituà, maltès, neerlandès, noruec, polonès, portuguès, romanès, rus, serbi, suec, tagal, tai, turc, txec, ucraïnès, vietnamita, xinès. També tradueix URLs (adreces web).

Per a tots aquells que demanen que escrivim en castellà perquè no ho entenen. Són dos clicks.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy
2.081 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.