Alliberat Firefox 3.0.9

Aquesta nova release del popular navegador soluciona nou vulnerabilitats, una d’elles crítica, i de 67 errors de programació nogensmenys ofereix una millora de l’estabilitat. Veure notes de la versió

Personalment des que vaig provar google Chr0me ja no utilitzo Firefox, encara que la funcionalitat de recordar les planes obertes que té el darrer, no la té pas el Chrome, i si es penja o l’ordinador s’apaga, no podem continuar des d’on érem com amb Firefox. Ho compensa una mica amb l’historial.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

1.882 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.