La pel·lícula Catalunya-espanya s’estrena el Dia de Sant Jordi

Isona Pasola, Directora de la pel·lícula, parla en aquest vídeo als matins de tv3:

 

No he vist la pel·lícula així que no puc fer una opinió.

El que us puc dir és que ha entrevistat a 40 professionals, tractant d’obtenir respostes elaborades de persones que hagin reflexionat sobre la problemàtica i no pas opinalogia barata. Amb tot han fet aparèixer a ciudadanos per a que poguessin expressar la seva visió, tot i les repetides mentides que han anat escampant: com que en el seu món imaginari el castellà és perseguit a Catalunya.

La pel·lícula, segons comentaris de la Sra. Pasola, ha estat enfocada com una investigació parlant dels desajustos econòmics, i penso que aportarà una infromació iniciàtica a les persones desconeixedores dels abusos d’espanya cap a Catalunya a més d’aprofundir en conceptes com què és la democràcia, al voltant del tema de l’Estatut de Catalunya aprobat pel Poble Català i mutilat a madrid.

Un altre personatge que apareix és en boadella.

Una mica de tot: univers Català i univers espanyol.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

3.616 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.