El PSC=PSOE es carrega Catalunya ràdio i encara ho celebra

2009-04-22-avui-el-pscpsoe-es-carrega-catalunya-radio

Veure notícia a l’avui.

 

Encara és calent en la meva ment el record de quan van fer fora a l’Antoni Bassas -què? que no el van fer fora? Mira, quan obligues a un professional de la talla d’Antoni Bassas a deixar el programa en que porta tants anys, essent líder d’audiència absolut, només perquè el teu sectarisme i el teu espanyolisme ranci no et deixa concebre que puguin existir els Catalans com a éssers lliures, aquest feixisme totalitari disfressat de bon rotllo i de multi-culturalisme sempre i quan la cultura no sigui la Catalana, aquest feixisme al que li dius ser “progre”, quan fas fora a algú tant brillant pel teu odi i el teu fanatisme espanyolista, dir que “ha marxat” deixa de ser una mentida més per passar a ser un insult a la intel·ligència i atots els que van morir per defensar la Llibertat- deia, quan encara és calent el record de l’acomiadament de n’Antoni Bassas i els anuncis trient pit de catalunya ràdio que eren pura propaganda del partido, doncs havien perdut 70.000 oients sense Antoni Bassas (diari avui 2008-12-12), i RAC1 havia augmentat quasi en 70.000 oients, encara és calent que publicaven anuncis a la premsa celebrant un imaginari èxit, és a dir, gastant diners públics per a mentir i emetre falsament triomfal propaganda del partido.

Encara crema el record d’aquesta injustícia i de l’insult a l’intel·ligència amb l’autobombo que RAC1 es posiciona com a líder a Catalunya, i catalunya ràdio ho califica d’empat tècnic i sense fer públiques les dades d’audiència dels programes bandera de l’emissora, entre els quals El matí de Catalunya Ràdio (que ha perdut 32.000 oients des del desembre i 102.000 des de la marxa d’Antoni Bassas), l’emissora pública destaca que “les altres emissores del grup” milloren “notablement” els seus resultats.

Les altres emissores del grup milloren notablement… ja, i m’ho dius tu i no em dónes les dades igual que mai has aportat el certificat de batxiller d’en montilla…. ja… i jo que m’ho empasso.

Em recorda massa a aquella entrevista d’en Xavier Sala i Martin a montilla abans de les eleccions:

 

Xavier Sala-i-Martín: Començarem amb una pregunta que faré a tots igual que és, expliqui’m per què vostè creu que està preparat per ser president?

 

José Montilla: Primer perquè per a ser president a més d’estar preparat calen altres coses. Cal tenir un projecte per al país, una idea de país. Cal tenir amor, estimar al país. Cal tenir vocació de servir als demés i de servir al país, i a més cal coneixement del país, jo crec que el tinc. I després, cal pensar, jo penso, que tinc les propostes i el projecte per a aquesta etapa històrica de Catalunya.

 

Xavier Sala-i-Martín: Li preguntava sobre vostè, sobre qualificació. És a dir, miro el seu currículum i, veig que vostè és l’únic candidat que no té una carrera, no? Vostè no ha dirigit mai cap empresa, ni cap gran organització grossa

 

José Montilla: Jo he fundat empreses.

 

Xavier Sala-i-Martín: Ha fundat empreses. De ben jove vostè va entrar en l’administració pública, ha estat sempre en els ajuntaments, primer de funcionari, després d’alcalde, fins a arribar al Ministeri. No?

 

José Montilla: Sí.

 

Com recordeu aquesta entrevista acaba amb montilla aixecant-se i dient-li a en Xavier Sala i Martin “sectario” “tio” “impresentable”.

 

El fet és que després de 14 anys de lideratge de Catalunya ràdio, l’han perdut.

RAC1 té, segons les dades d’audiència de l’últim Estudi General de Mitjans (EGM), 469.000 oients, i catalunya ràdio 454.000.

15.000 oients de diferència amb una caiguda de més de 100.000 oients catalunya ràdio i una pujada espectacular de RAC1… i encara ho qualifiquen d’empat tècnic!.

 

Quan dius una mentida i tothom ho sap pots fer dues coses:

1) reconeixer-ho i acceptar les consequències

2) negar-ho: una fugida cap endavant.

La sucursal a Catalunya del psoe, això que es diu psc però que es podria dir tranquilament psoec, va cada cop més ràpid cap a un abisme.

Però la conclussió d’aquest article, el motiu per el que l’he escrit, és per que al psoe(c) li és igual carregar-se tot el que ens ha costat anys o segles d’aconseguir:

Respecte Internacional

Cultura

Llengua

Televisió

Ràdio

 

Per que igual que al País Basc ara començaran l’ofensiva per malmetre encara més la difícil situació de l’Euskera al País Basc, si es carreguen tv3 i catalunya ràdio, i nosaltres no les mirem, no les escoltem, ja els va bé.

Si es poden carregar l’11 de Setembre fent que vagi el president dels espanyols a la Generalitat i fent-nos sentir com els súbdits d’uns tirans, ho faran, si poden deshonrar la Creu de Sant Jordi donant-la a espanyolistes recalcitrants signants del manifest ho faran (ja sabeu que ho estan fent), si es poden carregar el Dia de Sant Jordi fent que vinguin ministres espanyols que ens insulten i passejar-los per tots els actes oficials, els és igual.

Per que la gent només vigila amb el que és seu.

I en el nostre cas, ells saben que Catalunya no és dels espanyols. Saben que són uns aprofitats i uns (com es diu aquells que anorreen Nacions per lucrar-se?) una vergonya per a humanitat. Però mentre poden, ens roben, i no tenen límits en les humillacions que ens poden perpetrar, per que viuen de nosaltres. Viuen del Poble Català que tant treballa i de qui tant s’aprofiten.

Aquesta és la conclusió: carregar-se la nostra imatge internacional no els importa, carregar-se la nostra, no la seva, televisió no els importa, carregar-se la ràdio tampoc, ni la immersió lingüística i nogensmenys menteixen sobre la tercera horai fan les coses amb traïdoria.

L’unic que importa és poder seguir xuclant-nos la sang.

Carregar-se tv3 i catalunya ràdio és positiu per a ells. Així costa que ens poguem organitzar. Si ens traguem la tele-tré espanyolitzada creuen que ens podran assimiliar a còpia de fer-hi sortir banderes espanyoles, el rei dels espanyols, o gent parlant en colonial (castellà o la lengua del imperio), o radiant en castellà anuncis que per altres emisores surten en Català.

I si deixem de mirar tv3 i catalunya ràdio, els és igual. És la nostra televisió i la nostra ràdio i és un instrument que podria jugar al nostre favor en mans de Catalans patriotes. Així que cremar-nos ja els va bé.

El més greu de tot, és el tarannà feixista que han demostrat altra volta en negar-se a donar les dades d’audiència.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

2.186 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.