Xavier Sala i Martin a entrelínies

Actualització 2009-04-21: Embedeixo el vídeo de TV3 a la carta

 

 

entrelíniesProperament el catedràtic de la universitat de Colúmbia Xavier Sala i Martin serà el tema central del programa entre línies de TV3 del proper dilluns 20/04/2009.

Aquest programa recollirà la trajectòria d’en Xavier Sala i Martin.

Entre d’altres coses parlarà del seu perfil Facebook a on conta amb 5.000 amics al Facebook i les converses sobre economia i un reguitzell d’altres temes que s’hi duen a terme, de la segona calçotada a on es va escriure un article que es publicarà a la vanguàrdia entre els assistents físics (100) i les persones connectades al xat (35 per problemes tècnics del servidor extern) que també veien el vídeo de la sessió de treball en directe.

Dels 200 milions d’usuaris que ha assolit FB darrerament, en Xavier Sala i Martin és una de les 1.000 persones que té 5.000 amics.

De fet al seu perfil hi ha una considerable cua per a ser acceptat i només s’hi pot entrar si algun dels membres deixa l’espai.

Un extracte de la web de l’entrelínies sobre ell diu això:

<<Autoritat econòmica mundial, polemista, influent, mediàtic, nacionalista, barcelonista, extravagant -amb 350 americanes ordenades pels colors de l’arc de Sant Martí-… Són algunes de les definicions que conformen la personalitat de l’economista Xavier Sala i Martín, de 45 anys, que, actualment, viu entre Nova York i Barcelona, pendent d’un imminent gir a la seva vida -que no ha volgut desvelar-, i que pot canviar aquesta dinàmica. Mentrestant, és col·laborador com a consultor del Banc Mundial a Washington i del Fons Mundial Internacional; és catedràtic a la Universitat de Columbia i professor a la Pompeu Fabra; i president de la comissió gestora del Barça, entre d’altres ocupacions. […veure la resta]>>

Les emissions seran:

ico_emis_tv3 20/04/2009 – 23:10

ico_emis_tvci21/04/2009 – 04:50

ico_emis_32421/04/2009 – 05:30

ico_emis_32426/04/2009 – 15:30

 

jan_xavierEn un altre ordre comentar la notícia que Xavier Sala i Martin serà un nou directiu del Futbol Club Barcelona i probablement optarà a la presidència del club puig Joan Laporta no pot presentar-se.

Notícia d’en Xavier Sala i Martin al Barça via: Quotidianitats

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

3.831 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.