La policia francesa estalvia 50 milions d’euros amb Suse Linux

ubuntucodecs0L’informe publicat per l’observatori Open Source de la unió europea indica que la policia francesa, la gendarmerie, ha estalviat 50 milions d’euros des de 2004 per l’adopció de Suse Linux enlloc de llicències Windows i les seves actualitzacions.

De moment han migrat únicament 15.000 dels 90.000 llocs de treball. Es preveu que finalitzin la migració el 2015. Així que l’estalvi serà espectacular.

Prèviament, i no és computat en aquest informe, ja havien estalviat molt amb l’adopció d’OpenOffice.

Via: muycomputer

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

1.884 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.