Nova versió de windows live messenger

2009-03-14-nou_live_msnMicrosoft ha alliberat la versió 2009 del windows live messenger i és horrible.

No acostumo a parlar en termes tant taxatius però trobo aquest programari realment horrible. De colors més que dubtosos, no he pogut canviar l’idioma (aquest ordinador venia amb el windows preinstal·lat en castellà) i no respecta cap convenció respecte a usabilitat (aparença gràfica). Per no parlar de la quantitat de Programari extra “porqueria” que em volia instal·lar i ho molt que ha tardat en descarregar-se d’Internet.

He deixat de veure les fotos dels meus contactes, ara es mostra una llum que representa que és el seu estat.

En breu exploraré les opcions de configuració a veure si tinc possibilitat de fer que sigui menys horrible. Però un programari que s’actualitza i no té en conta totes les preferències que tenia abans fa molt mal fet.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

2.281 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.