Google incorpora un actualitzador a Google Earth 5 per Mac a despit dels usuaris

Wired ens informa que quan la primera setmana de Febrer google va presentar la versió 5 de Google Earth per a Mac, l’aplicació incorpora un auto-updater (programa que s’actualitza sol), que corre en segon pla (amagat, sense que l’usuari el vegi) i que és molt difícil de desactivar.

Que els fabricants de Software instal·lin coses que no vols a l’ordinador, i que van fent ús d’Internet quan els sembla per a revisar si hi ha o no actualitzacions, que normalment ralentitzen la màquina i consumeixen memòria i si a més a més no es poden desactivar, constitueix una pràctica realment odiosa.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

1.862 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.