Engany a usuaris de Facebook amb un grup trampa

Aquesta història ens demostra que la caspa espanyolista no té límits.

La història és la següent, un usuari crea un grup anomenat “Encuentra tu doble”.

Tota mana de gent, espanyols, Catalans, Bascos… s’hi afegeixen.

I quan el grup ha crescut molt, i ha arribat a 250.000 persones, sorpresa! es canvia el nom a quelcom polític aprofitant-se de la ingenuitat de la gent i amb un missatge que diu “SI SPANAIR CAMBIA SU NOMBRE NOSOTROS NOS COMPROMETEMOS A NO VOLVER A VOLAR MÁS CON SPANAIR”.

spam_facebook-fake_grup-spanair1

Això és el que ha passat amb aquest grup que a més ha tingut la barra de tancar el Mur, per evitar que es puguin posar comentaris i la gent veiés l’estafa i ho justifica dient “Debido a ataques constantes por parte de radicales independentistas hemos tenido que desabilitar tanto el muro como las fotografías. No hay tiempo material para moderar todas las entradas que se producen en el grupo y no podemos asegurar el buen uso de las mismas, por tanto y debido al ataque constante de radicales independentistas nos hemos visto obligados a desabilitar temporalmente tanto el muro como las fotografías. Disculpen las molestias”.

Deixant de banda la baixesa moral d’enganyar la gent d’aquesta manera tan barroera, és una estratègia totalment estúpida i improductiva ja que el grup ha estat denunciat als Administradors de Facebook per estafa i creiem que serà tancat en breu.

Fins i tot en el cas que aprofitin els 5 minuts entre el canvi de nom del grup i les baixes de la gent que es comencen a produïr en conèixer l’estafa per a que algun diari de ciència ficció faci la foto de rigor, amb reportatge il·lustrat sobre els imaginaris “radicales independentistas” la veritat se sabrà, i els promotors de l’estafa i els que mirin de capitalitzar-la es veuran descoberts.

Es bo comprovar com la Jihad cavernària hispànica actua per estar amatent a les seves mentides i manipulacions i descobrir com no ha evolucionat ni un gram respecte als diferents colpistes i absolutistes que han destrossat les vides de tantes persones en el passat.

Per a això més que mai, la Independència és necessària. Per que si ells estan malalts i no són democràtics, nosaltres sí que tenim uns valors democràtics en els que creiem i amb els que volem viure.

Si voleu denunciar el grup a Facebook res més fàcil que anar a l’adreça del grup estafador, i prèmer sobre Informa sobre Grup i explicar els motius, en Anglès, del comportament incorrecte del grup.

spam-spanair2

spam-spanair3

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

1.778 visualitzacions - versió en PDF

També us podria resultar interessant:

Comments are closed.