Egipte i les noves tecnologies

El Wall Street Journal publica un interessant article sobre com Egipte s’està posicionant com un país molt competitiu per tal d’oferir serveis d’Outsourcing (subcontractació), en noves tecnologies i Call Centers.

Els factors clau serien:

– 30.000 graduats cada any en tecnologies de la informació
– milers d’estudiants en anglès, francès i alemany.
– compatibilitat amb els horaris europeus
– dies festius de la setmana dijous i divendres, el que els permet treballar dissabtes i diumenges sense remuneracions addicionals.

egypt_e_20090227151423L’artífex d’aquesta capacitació, Tarek El-Sadany, hauria treballat 20 anys a Estats Units en el sector tecnològic i el primer ministre d’Egipte va ser abans ministre de Tecnologies de la Informació i abans professor d’Enginyeria.

En la opinió d’El-Sadany, traduida, vindria a ser: quan un país té una crisi militars, els líders venen del sector militar, referint-se a que quan un país vol eixir la seva competència tecnològica, necessita líders experts d’aquest sector.

“When a country is in a military crisis, leaders come from the military”.

El Desembre Intel anuncià que obriria un centre de producció a Egipte.

Font blogs de Wall Street Journal.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: ,

1.930 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.