Cornuts i pagar el beure: premi a microsoft per atendre la realitat plurilingüe de l’estat espanyol

Al cercle de belles arts de madrid, li dónen un premi a microsoft els governs Principatí, Balear, Basc i Galec: Patxi Baztarrika, viceconseller de Política Lingüística del Govern Basc; Bernat Joan, secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya; Marisol López, secretària general de Política Lingüística de la Xunta de Galícia i Margalida Tous, directora general de Política Lingüística del Govern de Illes Balears per la “promoció de la realitat plurilíngüe de l’estat espanyol”.

No opino. Us remeto a aquest magnífic article de Jordi Mas.

Notícia a gencat: gencat

Per si la transparència de la generalitat segueix la línia habitual guardem còpia en PDF local.

Català-Catalunya English-USA Traduir a l'Anglès. Translate to English Compartir: La TafaneraIndependènciaCatosfera|FacebookTwitterFriend Feed|googleDeliciousDiggTechnoratiredditmixxyahoolivestumbleuponsimpy

Tags: , ,

1.896 visualitzacions - versió en PDF

Comments are closed.